دوره 8، شماره 3 - ( 1402 )                   دوره 8 شماره 3 صفحات 202-195 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Saremi A, Abbasi B, Karimi-MansoorAbad E, Ashourian Y. Revolutionizing Gynecological Surgery: The Impact and Future of Artificial Intelligence. SJMR 2023; 8 (3) : 6
URL: http://saremjrm.com/article-1-310-fa.html
صارمی ابوطالب، عباسی بهاره، کریمی منصورآباد الهام، عاشوریان یاسین. انقلابی در جراحی زنان: تأثیر و آینده هوش مصنوعی. مجله تحقيقات پزشكي صارم. 1402; 8 (3) :195-202

URL: http://saremjrm.com/article-1-310-fa.html


1- مرکز تحقیقات زنان، زایمان و ناباروری صارم، بیمارستان فوق تخصصی صارم، دانشگاه علوم پزشکی ایران (IUMS)، تهران، ایران. و مرکز تحقیقات سلولی- مولکولی و سلول‌های بنیادی صارم (SCRC)، بیمارستان فوق تخصصی صارم، تهران، ایران.
2- دپارتمان ژنتیک پزشکی، موسسه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی (NIGEB)، تهران، ایران. & مرکز تحقیقات سلولی- مولکولی و سلول‌های بنیادی صارم (SCRC)، بیمارستان فوق تخصصی صارم، تهران، ایران.
3- مرکز تحقیقات زنان، زایمان و ناباروری صارم، بیمارستان فوق تخصصی صارم، دانشگاه علوم پزشکی ایران (IUMS)، تهران، ایران.
چکیده:   (804 مشاهده)
این مرور داستانی تأثیر انقلابی هوش مصنوعی (AI) بر جراحی‌های زنان را بررسی و تکامل تاریخی، کاربردهای فعلی و پیشرفت‌های آینده را ترسیم می‌کند. ادغام هوش مصنوعی در زنان و زایمان، شیوه‌های جراحی را به سمت روش‌های پیشرفته و دقیق و در نتیجه مراقبت از بیمار را تغییر داده است. این بررسی پیشرفت‌های قابل توجه در فناوری‌های هوش مصنوعی، از جمله: سیستم‌های رباتیک، الگوریتم‌های یادگیری ماشین، و ابزارهای تشخیصی مبتنی بر هوش مصنوعی را برجسته می‌کند، که به طور قابل‌توجهی دقت جراحی، تشخیصی و مراقبت شخصی از بیمار را افزایش داده‌اند. کاربردهای بالینی هوش مصنوعی به‌طور گسترده در روش‌های مختلف زنان مورد بررسی قرار می‌گیرد و بر نقش آن در جراحی‌های کم تهاجمی، مداخلات انکولوژیک و پزشکی باروری تاکید می‌شود. این بررسی همچنین تأثیر هوش مصنوعی بر نتایج جراحی، ایمنی بیمار و کارایی مراقبت‌های بهداشتی را ارزیابی، مزایا و چالش‌های ناشی از این ادغام‌های فناوری را تأیید می‌کند. ملاحظات اخلاقی، پیامدهای قانونی، موانع فنی و نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی داده‌ها مورد بحث قرار می‌گیرند که بر نیاز به پذیرش متعادل هوش مصنوعی در مراقبت‌های بهداشتی تاکید می‌کند. این بررسی با تأیید نقش تحول‌آفرین هوش مصنوعی در جراحی‌های زنان و پتانسیل آن برای ایجاد انقلاب بیشتر در این زمینه، با تاکید بر ضرورت همکاری بین رشته‌ای مستمر، تحقیقات و هوشیاری اخلاقی برای استفاده از پتانسیل کامل هوش مصنوعی در افزایش مراقبت از بیمار و نتایج جراحی به پایان می‌رسد.
شماره‌ی مقاله: 6
متن کامل [PDF 886 kb]   (347 دریافت)    
نوع مقاله: مروری سیستماتيک | موضوع مقاله: بيماری‌های زنان
دریافت: 1402/8/27 | پذیرش: 1402/9/21 | انتشار: 1403/5/14

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به {مجله تحقيقات پزشكي صارم} می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | {Sarem Journal of Medicine Research}

Designed & Developed by : Yektaweb